gdi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BEN yapmiyorum. hic bir zaman yapmadim !!!!

burda en buyuk sorun o zaten, herkesi kendin gibi zannetmek !!

ne dersen de, yok gelir yok falan yok filan, biz hilesiz nasil kazaniyorsak sende oyle kazanabilirsin. gordun baktin ki olmadi o site ile, baska bir site ac, baska konuda baska icerikte... senin yaptigin adwords reklam verenlerin hakkına girmiyor mu? ( omer coskun ise iyi yapiyorsun )
Olcayy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl yapanlar yapmayanlara söz etmiyorsa yapmayanlarda yapanlara karşı sussun herkesin ekmeği kendine yapabilen yapsın yapamayan yapmayanda alın teriyle kazansın niye gidip şikayet ediyosunuz onu anlamış değilim sizin yaptığınız ispiyondur. İspiyonda 'Türk Gelenek ve Göreneklerinde' 'Ayıp' diye tabir ettiğimiz davranışlardan birisidir.
EuDownload adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen yemek yerken geleyim senin önünden yemek tabağını alayım hoşuna gidermi yada sevinirmisin ? neden şikayet etmiycekmişim ? sen hile yapıp parayı kaldırcam diye millet neden tık başı az kazansın. ? tabikide hile yapanlar yüzünden onun için hile yapanları hertürlü şikayete hakkım var.
csfrag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiti az ise zati tıklama olmaz, olsa bile 40-50 tıka 1 doları zor geçer, belki geçmez bile. Sizi çok iyi anlıyorum. Benim de 2 yıl emek verdiğim forumum vardı. İnanın 2k hitle 1-2 tık bile zor olurdu olsa bile 0.01 veya 0.03 verirdi. Bi kaç kez çöktü site, sonunda site her ay bw yi aşıyordu. 5gb bw vardı her ay 20-30 gb bw yapıyordu. Hostçum yılda 1 kez ücret isterdi. Oda sadece 1 ayın ücretini. İşte o 1 aylık ücreti ödeyemedim ve kapandı.. Şimdi domain elimde halen ama öylesine açtım duruyor. Blog işine girdim. Wordpress ile tanıştım haşır neşir olduk, şimdi çok şükür azda olsa birşeyler alıyoruz.

Size önerim şudur ki, forum olacağına bloğun olsun, ingilizcen varsa farklı sektörlere geçebilirsin. Yoksa da Türkçe site ile güncel konularla ilgili blog yapıp hite göre değişken gelir elde edebilirsin.

Yaptığının etik olmadığını sizde biliyorsunuz, ama burda konuya yazan reklam yerleşimi vb gibi öneri yapan arkadaşlar hiç forum ile uğraşmamışlar belli. Onun dışında tepkisini gösteren arkadaşlar çok haklı. Sonuçta bu sitede reklamcı da var yayıncı da. Reklam veren kişi yada kurum boşuna reklam vermek istemez. Kendinizi reklamveren yerine koyun, birde öyle düşünün.
Sekoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
masterthone2 çok yanlış düşünüyorsun kardeş.O paralar googledan veya tıklayandan değil reklam verenden çıkıyor.O adamın cebinden para çıkıyor senin cebine giriyor.Olayı anladın mı o adamın cebinden haksızca alıp kendi kesene koyuyorsun.He tık yoksa emek verme başka projelere yönel
Olcayy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sözlerinize dikkat edin.Adamlığı ve yaşımı sizden öğrenicek değilim ve tekrar siz anlamadığınız için belirtiyorum ben adsensede hile falan yapmıyorum yapmasınıda bilmiyorum zaten. Ben hangi konuda rahatsızlık duyduğumu açık ve net olarak yazdım sizlerde yazdınız ama hakarete varan yorumlar yapamazsınız.

Hepiniz Haklısınız. ama o reklamlara tıklayınca kimse zarar etmiyor adwords yayıncılarına yine hit geliyor belki bu reklam sayesinde daha çok hit geliyor yani mantıklı düşünün böyle birşey yazmasam kimse tıklamıyacak ama tıklayınca site ilgisini çekecek ve her zaman giricek birde bu yönden düşünün. ayrıca kim bu devirde para ile adwords kullanıyor ? hergün yüzlerce adwords bedava kuponu dağıtılıyor o bizim cebimizden çıkıyor diyenler hiçbirşey vermiyorlar aslında..

Ayrıca yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum hatamı anladım ama siz şikayet edince elinize ne geçicek ? hileyi yapmak isteyen yine yapar siz şikayet edince bırakıcakmıyım ? ayrıca türk sitelerine çok iyi destek oluyosunuz sağolun..