site benim site.
bütün bu cevaplara karşılık birşey yazmak istedim istesem yazmayadabiliredim..
resimleri değiştirdim ancak şunu söyleyim bunu yapmamın nedeni emeklerimin karşılığını almak önceden tek tık bile gelmiyordu 3 senedir uğraştığım gece gündüz çalıştığım siteden para kazanamamak ne kadar koyar hesap edin ?. bunu yaptıktan sonra ne para götürüyodur diyen arkadaşlara sesleniyorum inanın host parasını bile karşılamıyor hiti çok az ancak haklısınız yapmamalıydım host parasını bile zor karşılıyor ancak ben emeğime karşılık olarak aldığımı düşünüyorum o siteye üye olup uploadladığımız şeyleri indirip hiçbirşey yapmadan giden arkadaşların hiçmi suçu yok ?.. şimdi istediğiniz gibi şikayet edin arkadaşlar hakettim bunu ancak düzeltmemin nedeni bu konu değil zaman bulduğumda değiştirecektim hide hack resmi bulamamıştım..
Hiti az ise zati tıklama olmaz, olsa bile 40-50 tıka 1 doları zor geçer, belki geçmez bile. Sizi çok iyi anlıyorum. Benim de 2 yıl emek verdiğim forumum vardı. İnanın 2k hitle 1-2 tık bile zor olurdu olsa bile 0.01 veya 0.03 verirdi. Bi kaç kez çöktü site, sonunda site her ay bw yi aşıyordu. 5gb bw vardı her ay 20-30 gb bw yapıyordu. Hostçum yılda 1 kez ücret isterdi. Oda sadece 1 ayın ücretini. İşte o 1 aylık ücreti ödeyemedim ve kapandı.. Şimdi domain elimde halen ama öylesine açtım duruyor. Blog işine girdim. Wordpress ile tanıştım haşır neşir olduk, şimdi çok şükür azda olsa birşeyler alıyoruz.
Size önerim şudur ki, forum olacağına bloğun olsun, ingilizcen varsa farklı sektörlere geçebilirsin. Yoksa da Türkçe site ile güncel konularla ilgili blog yapıp hite göre değişken gelir elde edebilirsin.
Yaptığının etik olmadığını sizde biliyorsunuz, ama burda konuya yazan reklam yerleşimi vb gibi öneri yapan arkadaşlar hiç forum ile uğraşmamışlar belli. Onun dışında tepkisini gösteren arkadaşlar çok haklı. Sonuçta bu sitede reklamcı da var yayıncı da. Reklam veren kişi yada kurum boşuna reklam vermek istemez. Kendinizi reklamveren yerine koyun, birde öyle düşünün.