merhaba. şuan değilde süper lig yeni sezon 2010-2011 başlamadan önce bir futbol teması düzenlemenizi isteyebilirim.tahminen ramazan ayında büyük bir ihtimalle futbol üzerine yazılar yazacağım. themeforest sitesinde çok güzel bir futbol teması beğendim, onu türkçeleştirme, ve kredi kartım olmadığı için sizin satın alıp (tema parasını tarafımdan ödemek şartıyla ) düzenlemeniz hizmete tabimidir ? diyelimki sorun yaşadım beceremedim bazı şeyleri gerektiğinde size danışabilirmiyim ? blogger i rahat kullanabiliyorum tamamen türkçe olduğu için ama wordpresste acemiyim. birde blogger rakamlı site adreslerinde alan kodu kullanmaya izin vermiyor galiba ben yönlendirememiştim. wordpress izin veriyormu ? örnek: 25.cadde.com veya 25cadde.com diyede olabilir ? yani rakam ve sayı içiçe adreslere worpress domain yönlendirmeye izin veriyormu ? ve temayı kaç günde teslim edersiniz ? en önemlisi sizden başım sıkıştığında destek isteyebilirmiyim bu benim için çok önemli
selamlar tabiki herzaman destek olabilirim neredeyse bütün gün online oluyorum işimden dolayı isterseniz ekleyin daha ayrıntılı görüşebiliriz onur @ milimetriktasarim. com