ruby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yazikki bu husustada yanlıyorsunuz. Bahsettiginiz firmalardan hiç biri 100mbit paylaşımsız 2TB trafik diye satmaz. Bu zaten kar zarar hesabına uygun degildir. 100mbit paylaşımsız hattın " roots " sadecehosting.com fiyatı versin isterseniz.

Hala 100mbit hattı küçümsüyorsunuz bakınız bundan 2 sene önce 100 200 mbit hattı olan datacenterlar 200 makina barındırıyordu. Kimse 100mbit paylamsız hattı 2TB ile sınırlandırarak veremez. Bu sadece şark kurnazlıgı ile müşteri aldatmaktır.
Tecbürenizi bilmiyorum ama ben şahsen Amerika Layered Tech, Softlayer ve The Planet firmalarından, Almanya Netdirect firmasından 100 Mbit hatlı 1000-2000 GB trafikli sunucu kiraladım, 3-4 gün boyunca saldırıydı, sunucu taşımaydı şuydu buydu 100 mbit hattı sonuna kadar kullandım, hiçbir firma da hop ne oluyorsun 3-4 gün hattı sömürdün denemedi. Tabi ki 1000 - 2000 GB trafiği geçince ek trafik ücreti ödedim.

Sadecehosting'den sunucu alıp deneme şansım olmadı ama 5-10 gbit çıkışları olduğunu düşünürseniz 1-2-3-4 gün 90-100 mbit kullandığınızı fark etmezler bence. Ama ben 15-20 gün kullanırım derseniz izin verilen trafiği aşınca ödeyeceğiniz trafik aşım ücreti zaten 100 mbit hat ücretine yakın olacaktır. Firmanın yine bir kaybı olmayacaktır.

Belki küçük firmalarla çalışmışsınızdır, bu inanma zorluğunuz bundandır.