kardeş 2 side çok süperr değil ama hotfiel agır basıyo

şöyle söyleyim

ben ikisinide denedim şuan hotfile kullanıyorum.

ilk bakıldıgı zaman uploading avantajları çok iyi gözüküyor. seviyenle kolay klay oynamıyolar. daha geniş istatistik bölümü vs. vs. gidiyo gayet iyi ama malesef IDM ile indirilmeyi yasaklıyo. çoğu kişide IDM kullanıyo ve bu kişilerinde büyük kısmı IDM kapatmayı bilmiyo. o yuzden Uploading biraz kötü duruma düşüyo hotfile a göre[ben günde 700 görüntülenmeyi görüp sadece 8 download gördüğüm zmanları bilirim =) ]

hotfile da garip bir seviye sistemi var duyduguma gore copperdan silver bile olabiliyomuşsun. ama ben 1.5 haftadır kullanıyorum bi %80 e çıkıyo bi %60 a dusuo seviye atlamadı bi türü. günde en az 350+ dosyalarım yükleniyo ve 20 tane dosyam var suanda. ödemeyi burda pazartesi en geç çarşamba alabiliyosun uploading nasıl bilmiyorum.

bunlar benim başıma gelenler ve ben uploadin den PEMİUM da almıtım malesef elimde patladı. bu durumda hotfile daha agır basıyo. seviye konusu kafanı karıştırabilir ama millet en az 1 aydan sonra seviyemin silver a bile çıkabiliceğini söylüyo. karar sana kalmış kardeşim

Hotfile la başlamak istersen Ref likimden kayır olursan sevinirim hiç refim yok =)

http://hotfile.com/register.html?reff=2007423

aklına takılan bişi olursa pm atarsın istersen msnden fln da konuşabiliriz.