Kimseyle polemiğe girmek istemiyordum ama buna suskun kalamam ! İlk olarak şunu söyleyeyim ben buradaki diğerlerinin aksine grafik tasarım bölümünde okumaktayım ve neyin ne olduğunu iyi biliyorum. Benim kimseye karşı saygısızlığım söz konusu olamaz gerekmediği sürece! Saygısızlığı hangi tarafın yaptığınu iyice bir düşünmek gerekir. Verilen fiyat da saygısızlığın tasarımcıya yapıldığını gösteriyor. Biri gelir "5 tl ye logo ve banner yapılır" diğeri gelir "10 tl ye maskot" der burda olduğu gibi de biri gelir "250 tl ye kurumsal bide ciddi arayüz" der. Şaka mı bu ya..Biz 4 sene eğitim alalım yüksek öğretimde, çarçakal iş yapsın. Piyasayı sizin gibiler katlediyor zaten. Keşke bilsen avrupa piyasasını sanatçıya ve tasarımcıya ne kadar değer ve saygı gösterdiklerini bilirdiniz! Boş savların hiç bir anlamı olmaz. Önce bilmek şart..
hocam yorum yapmak istemedim ama söylemeden edemeyeceğim, eğer eğitim gördüyseniz özel bir kurumda çalışabilirsiniz.bu tür freelance işler böyle oluyor hep, piyasa felan dinlenilmiyor hiç.