Öncelikle telefonu forumdaki tugaysena sena adlı arkadaştan alldım telefon 250 sattığı telefonlardandır ayrıca kendisinede buradan tekrar teşekkür ediyorum gerçekten telefon parasının hakkını veriyor telefonu anlatmama gerek yok 15 gün oldu alalı gayet memnunum wifisi olsun tv si olsun diğer özellikleri olsun gayet güzel neden aldığım gibi neyi varsa vereceğim extadan paketin içinde olmayan pc bağlantısı için usb kablo şarjda yapıyor onuda vereceğim neden satıyorsun derseniz tugaysena aldığım arkadaşada sorabilirsiniz benim gönlümde n97 yatıyor iphoneyi alırkende tugaysenaya ısrarla n97 istediğimi belirttim ama ikna edici konuşması ve iphoneye verdiği garanti n97 ye vermediği garanti için iphoneyi seçtim ama şimdi bir yakınım orjinal n97 satıyor 700 tl ye onu almak için satıyorum diğer telefonumuda satıp üstüne az bi mıktar ekleyip n97 yı almayı düşünüyorum ben telefonu kargosu vs havale ücreti 263 tl ye aldım sattığım fiyat ise 210 tl yanında nokıa orjinal 1 gb hafıza kartınıda isterseniz ben aldığımda yoktu 220 ye anlaşırız telefonun kendi hafızasıda 80 mb dir normal bir kullanıcıya yeter zaten

Resimleri :

Telefonun sadece içindeki özellikleri :

1 : Fotoğraflarınızı albüm yapabilmeniz için çok hoş bir foto albüm proğramı

2: Sinema izleyebilmeniz için sinema proğramı

3 : Mail lerinizi kontrol edebilmeniz için Mail proğramı

4 : Msn - hotmail - yahoo vb bir çok iletişim adreslerinize girebilmeniz için Ebuddy proğramı.

5 : Türkiyeyi izleyebilmeniz için Harita proğramı

6 : Ve çok güzel bir özellik daha wifi (wireless) özelliğinin olmasıdır.İnternete cok ıyı dolasabılmenız ıcın.

7 : Java destekleyici proğram.

8 : Arkadaşlarınız ile Chatlesebilmeniz için Chat proğramı

9: Dinamik dokunmatik oyunlar

10 : İnternet Explorer , Mozilla , Opera İnternet tarayacılarının olması

11 : Msn Proğramı

12 : Facebook proğramı

13 : Radio

14 : Televizyon

15 : Hem radio hem televizyon kayıt proğramı

16 : E-kitap proğramı

17 : Telesekreter Proğramı

Bunlarda tugaysena arkadaşın eklediği resimlerdir . isteyene orjinal resimlerinide gösterebilirim en ufak bir cizik vs yoktur telefonu diğer forumda satın alıp kullanan arkadaşlara sorarsınız telefondan alan herkes memnun benim gibi ama n97 benim hayalim