Selam,
Forumda aradim ama hic bir yerde bulamadim CPAlead ile ilgili herhangi bir konu.

CPAlead CPA ( cost per action ) kategorisinde en yeni ve en genis reklam ağı.
Sitenizde filmler mi var, indirebilmesi icin onemli programlar mi var ??

CPAlead ile sitenizi bir para makinesine cevirebilirsiniz. (yabanci hitli siteniz varsa 1e1 etkili )

Daha cok Program indirme veya Film sitelerinde getirisi olur ama diger sitelerinden de getirisi yok degil

1. Sisteme nasil uye oluyoruz ?

CpaLead den uye oluyorsunuz ( Ref link : Refsiz ).

1. bolumde
name : isim
surname : soyisim
company: bunu n/a olarak yazin
name on check: çek ile odeme almak isterseniz kimin adina olmasini istersiniz.

2. bolumde adres bilgilerinizi girin ( çek ile odeme alacaksaniz çek gelecek adresi )

3. bolumde website bilgileri yer aliyor.
Main Website :ana siteniz
Website Description: sitenizle ilgili 1 2 cumle.
Please describe how you will get your users to complete our surveys : ziyaretciler anketleri doldurmalarini nasil saglayacaksiniz.
Please pick a security question : gizli soru secin, asagida cevai yazin
Start Earning Now tiklayip kazanmaya başliyoruz

2. Cpalead ile nasil para kazanacagiz ??

Yabanci hitli bir siteniz varsa ziyartetcinin belirli bir süre sonra veya tam siteyi actiginda onunde bir anket kutusu gelir ve arka ekran siyah oluyor ( ornek : bit.ly/5-million-free-poker-chips 25 sn sonra geliyor ) ve ziyaretcilerin sitede dolasmasi veya icerige ulasabilmesi icin bir anket doldurma zorunlulugu getiriliyor.

Anket başında 0.2$ - 10$ arasi veriyor

Gunluk kazanctan birkac goruntu :

Odeme kanıtları :

3. Kodlari nasil alacagiz ??

Uye olduktan sonra widget bolumunden create new widget tiklayin. ordan adım adım işlemleri tamamlayın ( Enable Close Button secili olmamasina dikkat edin ) ve olusturdugunuz kodu sitenizin </head> bolumunden once ekleyin yeter

birde CPAlead icin Wordpress Plugin var ( INDIR )

Not : Ref link : Refsiz kayit.

Ref linkimle Üye olursaniz size widget olusturmak veya daha fazla kazanmak konusunda yardimci olacagim. neden yardimci oluyormusum?? cunku sizin kazanacaginizdan %5 i de bana geliyor ( sizin paranizdan degil )

herhangi bir konuda yardim veya daha detayli bilgi gerekiyorsa konu altinda iletişime gecebilirsiniz. Sadece ozel seyler icin PM kullanin, cok cabuk doluyor mesaj kutum