Tellcom hattı ben 3 farklı lokasyonda da kullanmış birisi olarak (izmir, denizli, istanbul) ve kullananların yorumlarına göre şu anki şartlarda yetersiz olduğunu düşünüyorum. Belki ilerde en kaliteli hat sağlayıcısı olabilir.

Fakat asıl konu alınan hattın markası değil verimerkezinin profesyonelliği ilede ilgili kimse üstüne alınmasın;

Hiçbir sunucuya limit atanmamış ortada bir Tava herkeste bir karışık kim ne içiyor belli değil.

Karnı aç olanda 2 lokma alıyor tok olanda doğal olarak pingler karadeniz dalgaları gibi.

Sunuculardan deli gibi spam yapılıyor haberiniz yok, adını söyleyemediğiniz mikrotik ile tüm verimerkezini yönetmeye çalışıyosanız ve

diğer verimerkezlerinin 200.000 tl lik cihazla yaptığını 10.000 tl lik cihaz ile yapmaya çalışıyorsanız eğer,

Hattınız ne olursa olsun diğer ağır yatırımlı vermerkezlerinden olumsuz yönde farkınız olacak ve çoğu kişi bunu hattı aldığınız yerle ilgili sanacak.

Alıntı
sunucuservis nickli beyfendi Osman bey Netinternet yetkililerinden birtanesi dilersen sabit tellden 7/24 onlara ulaşıp görüşebilirsin.
Alıntı
Ayrıca nickin sunucuservis ve imzanda "7/24 Destek www.sunucuservis.com 0536 330 77 88 msn destek@sunucuservis.com" yazıyorken bu tarz bilinçsiz diyaloglar kurman sektörün gidişatı açısından eminim benim gibi diğer meslektaşlarımızı da endişelendiriyordur.