Güzel bir örnek aslında buraya bunu yazmasaydınız belki Tellcom alt yapısını kullanarak site yayınladığınızı ve yayınladığınız sitenin çalışmasından memnun olduğunuzu bilemeyecektiniz.
Herkes de böyle bir ön yargı oluşmuş Tellcom ile ilgili yanlış anlama ama @raskors en güzel örnek oldu bu konuda..
Yine hayatında Tellcom kullanmamış insanlarında Tellcom’un hattının sürekli kapandığını söylemesi insanların bu konuda diğer insanlar üzerinde etkisini gösteriyor..
Tellcom veya Türk Telekom’un kimse kurucusu, ortağı veya yöneticisi değil bu konuda halka açık alanda yorum yapacakların daha önce belirli bir süre hizmeti tecrübe etmiş kişiler olması insanları daha iyi yönlendirecektir. Kimse kat ve kat daha fazla para vermek istemez alacağı aynı hizmet için.
Edit: konudaki mesajların silindiğini sonradan gördüm.
Bu edit i eklemeden edemeyeceğim: Ayrıca insanların artık Tellcom’muş Türk Telekom’muş gibi karşılaştırma yapmak yerine Hangi veri merkezi nasıl hizmet veriyor, ek ne hizmetler sağlıyor, teknik destek geri bildirimi veya kapsadığı destek alanları nedir? Bunları tartıp buna göre değerlendirme yapması gerekiyor aynı konu Datacenter’lerle de ilgili.. Tellcom - Türk Telekom kıyaslamasını bırakıp biz ek şu hizmeti sağlıyoruz, bunları yaptık, bunları yapıyoruz gibi şu iki firma yerine halka açık alanlarda kendi hizmetleri ile alakalı, kendi firmaları ile alakalı insanları bilgilendirmesi gerekiyor bana göre.
Son kullanıcı ne Tellcom’a Ne Türk Telekom’a bakıyor aldığı hizmete ve teknik desteğe bakıyor sadece.. Hangi firma ona daha fazla yarar sağlıyorsa onunla çalışıyor yurt dışındaki halka açık forumlarda insanların bir araya gelip de servis sağlayıcıya göre veri merkezi kıyasladığını hiç görmedim açıkçası firmalarında çalıştığı servis sağlayıcısını ön plana çıkartmaya çalıştığını görmedim.. Herkes kendi markasına yatırım yapar, kendi hizmetleri ile ismini duyurmaya çalışır.
Konuyu yine sulandırdık konu sahibinden tekrar özür dilerim.