Arkadaşlar sorun şu ki; Uygulama geliştirdiğim 2 bilgisayar var. A bilgisayarında projeye veri tabanını eklediğimde sorunsuz bir şekilde ekleniyor fakat B bilgisayarında eklerken 'exception has been thrown by the target of an invocation' diye bir hata veriyor. B bilgisayarında test connection dediğimde 'test connection succeeded' diyor fakat veri tabanı yoluna ne yazarsam yazıyım 'test connection succeeded' diyor. Yani var olmayan bir yolu girdiğimdede 'test connection succeeded' diyor.

A bilgisayarında uygulama bittiğinde sorunsuz çalışıyor fakat B bilgisayarında uygulama çalışmıyor.

A ve B bilgisayarlarının framework sürümlerinden güncellemelerine kadar tüm yüklemeleri aynı. A bilgisayarında olupta b bilgisayarında olmayan bilmediğim bir şey mi var?

Uygulamayı her iki bilgisayardada sıfırdan tekrar yazdım. B bilgisayarında ne zaman işin içine access giriyor program hata veriyor. Sorun neden kaynaklanıyor arkadaşlar. Bir kaç bilgisayarda daha denedim ama uygulama B bilgisayarında olduğu gibi çalışmadı.

A da accese kadar gelip Accessi uygulamaya ekleyip Tüm projeyi B bilgisayarına kopyaladım ve b de devam ettim bu defada bağlantı stringleri kayboldu.

Sorunun neden kaynaklandığı hakkında fikri olan var mı arkadaşlar?