Yaklaşık 1 yılı aşkın zamandır yine r10.net sayesinde internetbilisim.net ile tanıştım, o günden bu yana aldığım hizmetten oldukça memnun kaldığım için artık gönül rahatlığı ile bütün çevremdeki dostlarımı da tek tek taşıdım, halen de gördüğüm duyduğum dostlarımı arkadaşlarımı taşımaya devam ediyorum. Neden diyeceksiniz belki de,

Çünkü gerçekten de bu işi uzun süredir yapanlar bilir, sunucunun ha bire kapanması, destek taleplerinin cevaplanmaması, sürekli sıkıntı yaşayıp çözüm bulamadan bi çare kalmak, günümüzde birçok insanın maalesef ortak sorunu oluyor.

İnternetbilişim ile tanıştıktan sonra bütün bu sorunları kafamdan attım, psikolojik bozukluk bile yaşatan eski olaylardan beni kurtarıp bu güne kadar verdikleri hizmetten dolayı da müteşekkirim kendilerine.

İnternetbilişim de ne bir sıkıntı, ne bir sorun, ne bir destek talebinin cevapsız ve ilgisiz kaldığını şu ana kadar tüm kalbimle söylüyorum görmedim ve yaşamadım.

Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Para verip hizmet bekleyen herkes büyük bir rahatlıkla internetbilişim ile irtibat kurup geçiş yapsınlar..

Tüm çalışanlarına sevgiler saygılar...