diclebilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selamlar dostum satmak istersen alabilirim telefonu,
bu arada sana kısaca bahsetmek isterim,samsung bu telefonları ilk üretmeye başladığında,299 tl ile satışa sunuldu,daha sonrasında telefonun hoparlör kısmından sürekli arıza vermesi nedeni ile geri toplatıldı ve üretimi durdu bunun yerine l700 piyasaya sürüldü,ve istenilen randımanı vermediği için onunda üretimi belli bir sınırda durduruldu,u 800 zarif olması ve 3g avantajı ile takım elbisenin yanına en iyi gidecek telefon ünvanına sahip,bendede aynı telefondan vardı çaldırdım malesef,samsung u 800 modelleri ile birebir kopyası olan çinden gelme ixxus marka telefonlarıda u 800 e benzetmişler, piyasası şu sıfırı kutusunda bazı yerlerde mevcut 240 tl ile 275 tl arasında değişiyor ikinci elleri ise 150 ve 200 arasında değişiyor saygılar.
elimdeki telefon temiz telefon ekranda ufak ufak çizik var oda pantolondan kaynaklanıyor telefon 22.09.2009 tarihinde aldım eğer 200 tl satmayı düşünüyorum. edit bu arada telefon kutusudur kulaklığı şarj aleti usb kablosu gönderilcektir yani kutusundan nasıl cıkıyorsa o şekilde göndericem.