Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bugün Galatasaray yenerse bursa 71 puanla kapatır gibi duruyor.
Fenerbahçede iyi form tuttu 1-0 olsun bizim olsun diyerek son maçlarda 3 puanları topladılar Bursanın yenilirse rahatlayıp puan kaybı yapabilirler 3 rakibide zorlu en az 2 puan bırakacağını düşünüyorum 74 puanla birinci olur.
Galatasaray eğer bu maçıda alırsa iyi bir toparlanma sürecine girer mevcut kadroyla devam ediyorlar zaten son maçlarda kolay 3 de 3 yapması mümkün 72. puan toplar.
Eğer GS-Bursa maçını bursa alırsa işler değişebilir.
71 puanı garantileyen bursa kalan 2 maçtan en az birini yenip 74 olur. Averajlada fenerin önünde 1. bitirir.
Edit: beraberlik düşünmemiştim ona göre yorum yaparsak.
Bursa 66 da Fener 67'de GS ise 61'de kaldı
Bursa bu hafta yenip 69'a çıkar Ankara maçıda bay zaten 72 olur. Beşiktaş maçında galibiyet alırsa şampiyonluğa ulaşır büyük ihtimal.
Fenerbahçe 3 maçada final diye çıkıp hepsini almaya çalışır bol keseden pozisyon harcamazsa bugün ki guizanın yaptığı gibi en azından 7 puan toplar 74 puanla bursa - bjk'ın galibinin bekler, eğer tüm maçları alırsa zaten kimseyi beklemesine gerek yok.
Galatasarayın durumuda açık sanırım 61 puanda tüm maçları yense dahi 70 puana ulaşıyor Şampiyonluk ihtimali için Fenerbahçeninde Bursanında tüm maçlarda yenilmesi lazım ki imkansıza yakın bir olay. 2. lik şansınında olmadığını düşünüyorum Fenerbahçe en azından 4 puan çıkartır Bursada öyle 70'er puanda bile olsalar GS ile ikili averajda her iki takımda üstün yani Galatasaray her halükarda 3. olacak o yüzden fazla kasacağınıda zannetmiyorum takımda eksiklerde oldu özellikle Neill'in olmayışı sorun yaratacaktır 3 maçta 6 veya 7 puan anca çıkartıp 67-68 puanla 3. kapatır.