Kuraç hocam yeni tasarladığım wp siteme bazı eklentiler yapmam gerek ama beni aşan konular ve yapamadım yardımcı olursan çok sevinirim,yapılacaklar ise...üye giriş panelini sağ üst köşede sabit yapmak istiyorum vbulletinde olduğu gibi 2 üye istatistliği,kabul edersen pm lütfen
Ekledim, fakat diğer arkadaşın işi bitene kadar çıkmışsınız sanırım. Sonra görüşmek üzere...
* İstek uygun mudur bilmiyorum ama elimde bir tema var ve üyeler yorum yapıyor ben de admin olarak alıntıyla cevap yazmak istiyorum.Ancak şu anki haliyle ben yoruma cevap yazınca en altta bağımsız bir yorum gibi kime yazıldığı belli olmayan bir yorum ortaya çıkıyor
* Son dönemde yeni çıkan temalarda yazıların thumb resimleri hosta yükleniyor.Yeni magazin temalarının çoğu böyle.Mesela biz konu içine dışarıdan url ile resim eklesek ve thumbları otomatik görünse...
Ayrıca
ŞURADAKİ konuma bir cevap alamadım...Çok mu şey istedim nedir

Ama benim için ve zannedersem çoğu kişi için faydalı şeyler olacaktır....
İlk iki isteğiniz için çoğu sitede rehberler yayımlandı. Onlar size yol gösterecektir. Yapmaya kalksam fazla zamanımı alacak ne yazıkki... ( Bahsettiğim rehberleri bulamazsanız o özelliklere sahip bir temayı inceleyebilirsiniz )
Diğer konunuzu inceleyip, cevap yazacağım. Kolay gelsin...