AaRON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam üst tarifeden alt tarifeye geçmek istersen fark ücreti ödüyosun bana bu yüzden 202tl fatura geldi 8mbit limitsizdi tarifem vergisiz 80 lira filan oluyor o ayki kullandığın tarife ne ise ona göre fark ücreti geliyor mesela bana 80 gelmişti sende netlimitsizden 1mbit e geçerken sanırım ödersin 49+49 tam rakam bu olmasada böyle bişeyler ödersin. Bana kullanım ücreti+fark ücreti ikisinin toplamı 165 mi ne geldi vergiler yok ttnet müzik filan derken 202 geldi yüksek tarifeden düşük tarifeye geçerken mutlaka para alıyolar baştan söyleyim.. Santrale yakınsanız sorun olmaz ama santrale uzaksanız kesinlikle geçmenizi tavsiye etmem
Ay sonunda geçiş yapıldığında herhangi bir ek ücret ödenmiyormuş diye okudum çoğu yerde oyüzden bende 30Nisana kadar bekliyorum. Ama eğerki memnun kalmazsam eski tarifeye döneceğim ama para ödicem öylemi çok saçma ya. Hani şirketler önce "Müşteri Memnuniyeti" diyordu. TTNET "Nasıl daha fazla para yürütürüm müşterilerimden" diyor herhalde .. kayıt yaptırırken ek ücret falan bunlarıda görüşeyim en iyisi tam detaylı bilgi versinler.

Ayrıca r10'da TTNet müşteri hizmetlerinde yada herhangi bir biriminde çalışan kimse yok mu acaba