her altay maçına 5.000 seyirci geliyor sene başından beri durum bu.
ben zaten bir iddaa da bulunmuyorum taraftar konusunda sizden üstünüz diye.
izmirlilerin alayı 3 büyük tutarken bana yüz binlerden bahsetmeyin arkadaş buna kim inanır kadir inanır.
altay-sakarya maçı izmiri kast ediyorsan balkon tribünün sol kısmında sakaryalılar vardı bizimde açık ve kapalı komple doluydu ne yapalım başka ?
ona bakarsan altay-antalya maçında 40.000 seyirci geldi maça şimdi ben kalkıp desem bunların hepsi Altay'lıydı buna kim inanır kadir inanır

ki böyle bir iddaamız yok.
bu gibi iddaaları ancak siz yapıyorsunuz ve biz gülüyoruz
göztepe maçını yine yeni asır tv de izledim açık tribünde doğru düzgün insan yok kapalının bir kısmı dolu.
ben gelip 16.000 öz göztepeli var diyorum izmirde ama öz göztepeli öyle kıytırık galatasarayı tutup ha izmirdede göztepe diyenleri demiyorum.
göztepenin şuan 2.000-3.000 seyircisi geliyor maça bunların kaçı öz taraftar kaçı öylesine maça gelmiş insanlar? hadi diyelim bu 3 bin kişinin yani maça gelen taraftar sayısının (ki 3.000 kişi çok fazla maçta max 1.500 taratar görüyorum) bunun 5 katı gelsin ya göztepeliler.
5 katı diyorum bak maximum sayıyı söylüyorum 15.000 eder.
ben ise izmirde öz olarak göztepeyi tutan 3 büyük şunu bnu tutmayan tam 35 göztepelileri 1.000 tane daha ekliyorum 16.000 kadarsınız diyorum.
ha göztepe şampiyonluğa oynar stad 40.000 çeker e normal izmir halkı şampiyonluğ oynaan takımlara destek verir.
zamanında altay-antalya maçında 40.000 lerin doldurduğu atatürk stadında oynanan maç gibi veya bucanın şuan on binlerle oynadığı maçlar gibi.
bucanın 10.000 taraftarımı var ? tabiikide yok hepsi bucada oturan aileler buca halkı vs.
tabiikide şimdi biz ne desek izmirin şu ana kadarki en başarılı futbol takımı olduğumuz için altaya karşı mide hazımsızlığınız olduğu için burda ne desek aka ak desek yok kara diyeceksiniz.
ok göztepeli 100k izmirde ben yalnış biliyorum pardon.