Oyun sunucusu olarak kullanacaksanız tellcom hattını kesinlikle düşünmemenizi öneririm.
Katılıyorum.Oyun sunucusu için kullanılacak makinalar Tellcom hatlı olması baştan kaybettiriyor.Ne kadar Tellcom ile Türk Telekom hattı oyun sunucularındaki ping sürelerinde fark yok densede gözle görülür fark var... Web hosting gibi ping süresi o kadar önemli olmayan işlerde Tellcom tercih edilebilir ama oyun sunucularında kesinlikle önermiyorum.Bu işin içinde olduğum için biliyorum.Tellcom hattı kullanan diğer oyun server sağlayıcıları ile bizim serverlarımız arasında en az 20 ping fark oluyor.Ve sık sık pingleri uçuyor.
Ni-Osman:Tellcom'da ping yükselme sorunu olunca diğer Datacenterlardada aynı sorun oluyor demişsiniz.Ama ben daha böyle bir şeye rastlamadım

.Tellcom hatlı oyun sunucularında pingler 100'ün altına düşmezken bizim sunucularımızda pingler gayet normal oluyor.
Tellcom'u asla kötülemiyorum aksine Türk Telekom'un tekelinden kurtulcaz ve rekabet ortamı oluşacak diye seviniyorum ama Tellcom'un daha çok yol katetmesi gerek...