Googlede herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Hesabınız incelemeye alınmış olabilir.
adwords-tr@gmail.com adresine mail atmanızı öneririm iyi forumlar
Size kesinlikle katılmıyorum. Googlede bu aralar bilhassa 2 hafta önceki son güncellemeden sonra sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Basma kalıp hemen googlede herhangi bir sorun olamaz şeklinde cümleler kurmak doğru değil. Son sistem güncellemesinde bunlar yine birşeyler yumurtladılar. Ayda bir ortalama periyodik olarak yaptıkları her yeni güncellemede eğer bir sorun oluşuyorsa bir sonraki güncellemede durumu düzeltme cihetine gidiyorlar. Sanıyorum yakın zamanda yapılacak güncellemede bu durum dikkate alınacaktır.
İkincisi, bu güncelleme ile birlikte hesapların inceleme aşaması sık tekrarlanmaya başladı. Her yeni hesapta eklenen yeni bir kampanya hesabın incelemeye alınması için kafi oluyor. Bu krizi oluşturanda ve yine çözüm bulacakta ancak yine onlar. Çünkü çok sık mesaj almak zorunda kaldılar. Herkesin böyle davrandığını düşünecek olursa sadece TR den kendilerine giden mesaj sayısını anlamak pek güç olmasa gerek.
Üçüncüsü, arkadaşın belirttiği mail adresine mail atmayınız. Hesaplarınızın sağ üst köşesindeki YARDIM linkine tıklayarak açılana pencerenin alt bölümündeki BİZE ULAŞIN linki ile formu doldurup gönderin. İlgili maili dikkate bile almamaktadırlar. Bilginize...