FeaЯ™ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karışma diye bir şey yok. Neyin ne olduğunu biliyoruz rahat ol. Mevcut adaletsiz düzene başkaldırıştır yaptığımız. Yapacaklarımız ise bunların yanında hiç bir şeydir.
maçı seyretmedim , beşiktaşlıların paso küfür ettiğini söylüyorlar ,bu mantıklı bir davranış değil seviyesizce bir davranış.Anarşinin yöneticiliksiz olduğu düşünüldüğünde stadyumda toplanınca ona buna küfreden bireylerin Anarşinin sağlandığı bir dünyada ne yapacağı merak konusu.Vur vur diye bağıran Anarşist değil vandal oluyor maalesef benim zihnimdeki tanımda.Aklıma eski günler geliyor da her olay çıkarana anarşik diyorladı, zamanla küpe takan saç uzatan tiplere döndü bu anarşik sıfatı.Neyse bizim ülke ilginç bir yerdir bunlar normal ve konu dışı.Anarşinin düzeni düzeltmekle değil düzenin kendisiyle alakalı bir şey olduğunu düşünüyordum.Hala aynı şekilde düşünüyorum.Tanımı yaparsan daha kolay diyalog kurabiliriz.Olay adaletsiz düzen olayı değil , olay bana yanlış yapıyorsun olayı.Bu adaletsizlik önce de vardı ,geçen sene de vardı , Beşiktaş maç kazandığında da vardı.O zaman şu anda tepki verenlerin çoğu tepki veren rakipleriyle dalga geçmek ile meşguldü Fenerbahçeye , Aziz Yıldırıma , ölmüş annesine , x e y ye küfrederek adaletsizlik düzelir mi...Cevabını yakında göreceğiz. Bir de 23 nisan tribünü mü ne çocuklar falan varmış , neyse iyi geceler..