bu yazdigim mesaja yani kendi düsünceme -rep yiye biliyorsam baska birsey demiyorum bide -rep verirkende saygisiz yazmis o kisi eger bu yazdigimla saygisizlik yapdiysam baskalarida -rep versin sadece kendi düsüncemi söledim .
Aktifhosting sonuna kadarda katiliyorum !
Sen gel hiç ilgin olmamasına rağmen benim mesajıma saçmalık diye yaz -rep ver bende sana -rep verirken saygısız yazdım diye gel birdfe ağla yokya senin yaptığın nedir mesajıma saçma diyip bana saygısızlık yap konumu baltala sonrada tereyağı gibi üste çıkmaya çalış,yok artık ya pes ya pes.
Herkes Ekmeğin Bir Köşesinden Tutmanın Derdinde,
ibrahimhd Tartışmaya Ortak Olmasaydın Belki Satış Yaabilirdin Ama Artık Konu Kopmuş Durumda.
Birilerine Eksi Vererek Susturamazsın Akla Yatkın Açıklamalar Yaparak Satışını Sürdürmen Daha Mantıklı.
Haklısın ama ben bana eksi rep verenlere eksi rep verdim yorum yazdıkları için değil bana verdikleri eksi repin karşılığını verdim yani.
Yorum yaptılar diye eksi rep vermem şu konuyu açtım -48 rep aldım bu forumda insanlar neler neler satıyor onlara kimsenin -rep verdiği yok ama bana 48 tane akıllı kendini insan zanneden dengesiz geldi ve -rep verdi neden msn adresi satıyorum diye kardeşim zorlamı satıyoruz anlınıza silahmı dayıyoruz beğenmiyorsan almazsın başlığada mesaj yazmazsın başlık arada kaynar gider şimdi burada ben kime ne yaptım bu kendini akıllı zanneden 48 kişiye ne yaptım sorarım onun için - rep verdiklerimde çıkıpta niye verdin demeye hakları yok onlar bana nasıl verdilerse bende onlara verdim.
Bu forumda dünya kadar çakal *********** tebrik alsın biz msn adresi sattık diye dengesizlerle uğraşalım başka yerlerde r10 şöyle r10 böyle dediklerinde yok canım derdim ama şimdi anladım burada gerçekten insan yok yam yam dolmuş çıkmış.