Crazy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
IP block atiyor sürekli buda bir nevi makina fişi çekmek oluyor
helperman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Hetznerden 2 farklı firma aracılığıyla hizmet aldım memnun kalmadım önermem
ben 8 aydır kullanıyorum 2 kere oldu kesinti

ruby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hetzner'den uzak durun diyecegim servis verenler kızacak. Şunu diyebilirim sürekliliginiz varsa müşterileriniz kurumsal ise siteleriniz para kazanıyorsa kendinizi yakmayın derim. Google'dan " hetzner " diye aratırsanız webmaster forumlarında neler söylenmiş daha net fikir sahibi olabilirsiniz.
Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteniz saldırı aldığı zaman ip adresinizi nullroute ederler, ondan sonra açtırmak için uğraşır durursunuz.

Pek tavsiye edilecek bir verimerkezi değil diye düşünüyorum.
CTRLShift adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok amatör bir verimerkezidir. Buluşmamanızı tavsiye ederim.
peki amatörse neden netdirek musteri kapestesinin 20 katı ? neden almanyada bir çok buyuk firma hetzneri seçiyor
herkesin dedigi gibi direk alırsan sistemi kitlemiyorlar ip blokda olmıyor kısaca olay şu aylık abuse sayın var mesela ayda 10 abuse alırsan kapatırla blok yaparla ama düzkün bir şekilde saldırı yapmazzan saldırı almazzan pis gibi hostunuzda satarsan işini görürsün terkrarlıyorum sakın ve sakın aracı ile almayın çünkü o sunucular artık hetzneri kara listelerinde oluyor en ufak birşeyde makine direk blok çünkü adam size abuse atıyor atıyor ciddiye almayınca sizler spam mail gibi legal olmayan dosyalar gibi vbullten gibi
yani kısaca 308 euro vercen benim gibi i7 920 alcan kafan rahat etcek bak bana ayda 170 tl ödüyorum yani 69+15 euro
sorun yok yoluma devam