Ne açıklıyorsun bırak objektiflikten bahsediyorsun kendine yapılandan bahsediyorsun bende diyorum ki her takıma oluyor kendine ama hiç size olmamış gibi yazıyorsunuz herkes pis bir tek siz mi temizsiniz? Aynı maçtan bahsediyorum diyorsun ben farklı maçlardan bahsetmiyorum bende yanı maçlardan bahsediyorum size yapıldığı kadar bizede yapıldı veya başka takımada yapıldı, bu hafta o yazıyı değiştirecekmisiniz bizim oyuncumuz İbrahim Üzülmez hakeme tokat attı yazacak mısınız? Objektif olalım İbrahimin yaptıklarınıda yazalım.
Konuları objektif yorumlamak, empati yapmak vs. gibi eylemleri arada sırada yapın.
Herşeye kendi camianız açısından bakmakta doğru değil.
Sen bana yanlış birşey söyle o paragrafta, sallamadığınız takım kalmamış diyorsunda hangisi yanlış ki?
Gs taraftar atmadı mı tribünden ? Attı ..
Lugano'nun elle oynaması penaltı değil miydi ? Penaltıydı ..
Ernst'in kırmızı kartına gelelim, hakem oynatıyor, oynatıyor , tribünden bi uğultu ardından hemen düdük ve kart .. Yalan mı ?
De bana eğer hatam varsa, şu dediğin yanlış de. Bende diyim hmm harbiden yanlış düşünmüşüm diye.
Söyle bakiyim, tabi bir yanlış bulabilirsen. Zaten burda yanlış bulamayacağın için konuyu değiştirirsin kuvvetle muhtemel
Ben sana ilk bunları yazmadım mı ? Yazdım.
Demedim mi sonunda büyük ihtimal konu değiştiricen diye.
Düzelt hatam varsa hadi. Tamam ben hatamı kabul ettim zaten demedim mi evet golümüz ofsayttı, evet Guiza'nın pozisyonu ofsayt değildi hakem hatası diye. Sende yaz de Ernst'e kırmızı kart verilmemeliydi, Lugano pozisyonu penaltıydı, Gs taraftar attı tribünden cezasız geçilmemeliydi diye.
Ben diyorum kesin konu değişir, hemen değiştiriyorsunuz. Sığınacak bir - iki liman bulmuşsunuz hep aynı terane. Yine dönersiniz yok şu pozisyon yok bu pozisyon diye