DiegoLugano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk yarıda bjk maçında maç 0-0 Gökhan'a penaltı çalındımı çalınmadımı? ikinci yarıda ofsayttan gol oldumu olmadı mı ? geçen hafta ki maça gelelim İbrahim Üzülmez Mehmete yaptığı harekete penaltı verildimi verilmedi mi? Guiza nın ofsaytda değilken %100 gole giderken durduruldumu durdurulmadımı ? hataları sadece size yapılmış gibi göstermeyin oraya niye yukarıda yazdıklarımızı yazmadınız?

Bu federasyon ne biz memnun ne siz memnun nede başkası memnun olan kim? kimse memnun değil bu böyle bilinsin herkesin canı yanıyor canı yanmayan takım yok ama böyle devam etmez.
Eee ama ben sana diyorum yanlış mıyım diye , sen diyorsun böyle böyle , niye böyle yaptın ki şimdi ? Ben cevap bekliyorum sen konu değişiyorsun, demedim mi konu değiştiriceksin kuvvetle muhtemel diye, yanıltmadın beni ama

Eee tamam ofsayttı Uğur İnceman'ın golü, eee tamam ofsayt değildi Guiza'nın pozisyonu. Farklı değil, aynı 90 dakika içinde İbrahim Üzülmez'in de aynı ofsayt pozisyonu olmadı mı , oldu ? Eee bu farklı maç mıydı , yoo , ama ona da ofsayt değilken bayrak kalktı
Şimdi o değil de ben bahsettim o kadar böyle böyle diye, sen dedin yok şu böyle bu böyle ? Bak ben cevapladım dediklerini, ee sen niye konu değiştin ki ben olayları tek tek açıklayınca, zoruna mı gitti bea