Aktifhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okuyup geçmek yada yorum yapmak burdaki üyenin insiyatifindedir bunu sen belirleyemezsin , ben medeni bir şekilde eleştirdim seni ancak seviyesliz lakayiz bir -rep le ne kadar boş bir insan oldugunu ispatladın , senin gibiler yüzünden bu forumda tartışma konusu açılmıyor işte herşey kavgaya dönüyor

Yurt dışında webmaster forumlarında beyin fırtınaları dönerken biz hale msn alıp satıyoruz ve çıkıp bir de beğenmezsen oku geç diyoruz ama kusura bakma onun kararını sen veremezsin okurumda yorumumu yaparımda.
Mesajlarımı okursanız size tek kelime kırıcı yada yanlış birşey yazmadım aksine gayet kibar bir şekilde mesaj yazdım okuyanlar yukarıda görür sizinle gereksiz laf dalaşına girmek istemiyorum buyrun istediğiniz yere istediğinizi yazın bütün forum sizin olsun.
Verdiğim -repte sizin bana verdiğiniz -repin karşılığıdır.

Gece gece derdiniz nedir onuda anlamış değilim derdiniz polemik çıkarıp vakit geçirmek belli gidin başka yerde arayın bana bulaşmayın benim siznle işim olmaz sizi tanımam etmem..

Kırmızı içindeki yazılarınızı aynen size geri iade ediyorum.

derinsular adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Usta sen bunlara bukadar fiyat istiyorsun üstelik bunlar jenerik msn bile değil.

Bak mesela bu konuda ben jenerik msn için 10 tl istiyorum satılmıyor.
Çok aşırı fiyat istiyorsun bence.
Amacım satışı baltalamak değil sadece uyarmak.
Konunuzu gördüm sizde 25 ten 10 a düştünüz bende biraz pazarlık payı bıraktım artık satılırsa satılır satılmazsada dert değil uyarınız için teşekkürler.