roots adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30 sn aralıkla izliyorum, pingdom.com üzerinden de izliyorum, yazılımların verdiği oranlar söylediğim şekilde... pingdom'u öneririm. tr da bir kontrol noktaları da bizde duruyor.
Kendi içimizde yaşadığımız sorunlarla bile %99.19 erişim süresi olması mümkün değil yalnız bugün ayın 24 ü odluna göre

24 x 24saat = 576 Saat
576 Saat %99.19 da ise 7 saat 66 dakika yapar

Bu kadar uzun bir kesintimiz 24 günlük periyotta olmadı kesinlikle maksimum 1.5 saati bile geçmez ki ben kendi içimizde yaşadıgımız sorunlardan bahsediyorum Hyperspin 1 dakikalık periyotlarla izliyor 15 gündür uptime %100

Hyperspin dışında önerdiğin pingdom’a da kayıt yaptırıp halka açık alanda millete izlettirmek bu konuda kendimize olan güvenimizi ve çalıştığımız yere olan güvenimizi ortaya koyacaktır önerin için teşekkürler 30 saniye Hyperspin’e göre daha iyi..

Ping süreleri konusunda da belirtmiştim lokasyona göre değişiklik gösterir diye buna örnek olarak ping çıktısını xlenonz koymuş İzmir den 19ms

Burada değerlendirme aşamasında kimin hangi lokasyondan ne kadar ziyaretçisi var bunu göz önüne alarak adam oyun satıyorsa karşılaştırması gerekir.

Ayrıca ticari açıdan bakacak olursak fiyatlandırma konusu gerçekten heyecan verici sizin TTNET tarafındaki en büyük bant genişliğine sahip olan Datacenter olmanız fiyat kırmanız durumunda rekabete katılamayacak 1gbps üzeri hattı olmayan datacenterlerin dezavantajına olduğundan piyasadan söylediğin gibi çekilmeleri bizim sonuç olarak işimize gelir. Merakla eğer fiyat kırarsanız 1 sene sonra olacakları bekliyorum..