İşin özü şu arkadaşlar. Ben size film listesini vereceğim. İşi yapacak arkadaş listedeki film ile ilgili bir video; fragman olabilir, ama eğer filmden korkunç bir sahne olursa daha da iyi olur, bulup youtube'dan indirecek. (Bunun için programlar vs mevcut) ve panel bilgilerini verdiğim isteye upload edecek.
Upload ederken dikkat edilecek hususlar:
Çok fazla bilgi girmenize gerek yok,
Dosyayı seçiyorsunuz, upload diyorsunuz.
Video adı ve açıklama giriyorsunuz. Sadece açıklama kısmına "mantıklı" bir açıklama girilmesi gerekiyor. Tek cümlelik, 2 cümlelik olabilir. Ama mantıklı olmalı. Yani bilmemkaç yıllarından güzel bir kurtadam filmi. Ya da kurtadam meraklılarına güzel bir film. Ya da film hakkında bilginiz yoksa bile onu yazın, film hakkında bilgim yok ama izleyen arkadaşlar yorum yapabilir şeklinde. Açıklamalar hep birebir aynı olmamalı ve dediğim gibi mantıklı olmalı.
Bunca detay dışında işin aslı video sitesine video post atılacak
Videolar için film isimlerini ya tek tek ya da benim yolladığım listeden bakarak ekleyebilir. Kurt adamdan sonra vampir, zombi vs vs şeklinde devam edecek.
Bu iş için bana video adedi / Fiyat olarak teklif verebilir misiniz?
Not: İşi yapacak arkadaş, lütfen özenli ve titiz şekilde yapacaksa işi yapsın. Teklifler ona göre verilsin, yani 2 kuruş diyecekseniz 2.5 kuruş diyin ama işi aldığınızda bilelim ki sahneler 1 kere izlenmiş, güzel mi kötü mü, koymaya değer mi düşünülmüş, güzel bi açıklama girilmiş. Bu şekilde bir çalışma arkadaşı aramaktayım.
Teşekkürler