Merhaba,
Öncelikle tasarımı ihtiyacınız varsa Photoshop ile sitelerinizi tasarlıyorum. Tasarımlarınızı PSD ve PNG formatında, açık layer ve muntazam klasorlenmiş şekilde teslim alıyorsunuz.

Dilerseniz;

HTML:
HTML ve CSS olarak döküyorum. Yalnız şunu belirteyim, HTML ve CSS çalışması %100 profesyoneldir. O nasıl oluyor derseniz, Grid 960 kurallarına uygun, w3 onaylı dökümler yapıyorum. Kesinlikle tablo yapısı değil Div yapısı kullanıyorum. Hiç bir şekilde direk resim değil, css ile kodlanmışresim kullanıyorum. Beğendiğiniz web'in desteklemediği fontlarıda resim kullanmadan Cufon ve Sıfr olarak kodluyorum.

Ajax ve Js:
Beğendiğiniz ajax ve js uygulamarını (slide, modal box vs) html, yada wordpress dökümlerine uyguluyorum.

Wordpress:
Hazır PSD'leriniz yada size özel tasarladığım PSD'leri HTML - CSS yaptıktan sonra Wordpress tema haline getiriyorum. Wordpress temalarında, temanıza uygun Ayar - Options sayfası yazıyorum. Temanın içinde kodlarla boğuşmadan tüm herşeyi panelinizden hallediyorsunuz.

Referanslarım:

Offical Sitem:
Tüm çalışmalarımı kendi sitemde bulabileceğiniz gibi, kendi sitemin tasarımı ve kodlamasıda bana aittir. Kullandığım sistem Wordpress Blog olup sitemin HTML demosuda vardır;

www.iamthemes.com

Kalite İspatım:
Envato ve Themeforest sitesini duymuşsunuzdur. Tema onaylamada çok katılar, katı kuralları mevcuttur. Heleki HTML ve Wordpress yapıyorsanız, her türlü özelliğin muntazam çalışmasını, kodların esnek olmasını, options ayarlarının bulunmasını, w3 onay belgesinin olmasını vs vs bir ton şey isterler. 2008 den bu yana Envato ile çalışıyorum;

Envato - Themeforest Tema Portföyüm:
http://themeforest.net/user/iamilkay/portfolio

Envato - Graphicriver Web Elementleri Portföyüm:
http://graphicriver.net/user/iamilkay/portfolio

Fiyatlandırma ve Bilgilendirme:

PSD Çizimi:
1 Ana sayfa - 4 iç sayfa
250 TL

PSD - CSS, HTML Çevirimi:
Ana Sayfa 150 TL
İç Sayfalar 75 TL

HTML - Wordpress Çevirimi:
Ana Sayfa 100 TL
iç Sayfalar 50 TL

PSD - Wordpress Çevirimi:
Ana Sayfa 250 TL
İç Sayfalar 125 TL

Dip not olarak sadece şunu söyleyebilirim, çok pahalı değil işimin hak ettiği parayı istiyorum, ama çok ucuza iş yapmıyorum.

Bu kadar uzun yazıyı buraya kadar okuma zahmetinde bulunduysanız, değerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim.
iamilkay