BİRAZ fazla oldu galiba
- wp blogun basit hali olmalı (yazı ekleme silme, kategori ekleme silme, taglar olmalı eklenebilmeli)
- siteye sayfalar eklene bilmeli (hakkımızda iletisim falan kullanıcı kafasına göre oluştursun)
- seo su ii olsun (söyliycen öneri bulamadım ) he
- yönetim panelinden eklentiler sayfasi olmalı (aktif pasif yapılabilir eklentiler ayarlana bilir)
- ziyaretci defteri olsun (ama eklentiler bölümünden aktif veya pasiflersme olmalı sayfa ekleme bölümüne gelip sayfa adı falan yazılımalı yanında ekle özelligi olmalı tıklıyyıp işter ziyaretci sayfası iştersek iletisim sayfasi foto galeri dahil edenbilmeliyiz )
- eklentiler sayfalara yukarda söledigim gibi eklene bilmeli. sayfa olustır dan içeriye dahil edilebilmeli yanii (veya eklentiler bölümünde mesela foto olbümü aktiflestirince bi kod vermeli onu iştedigim zayfaya ekliyince orda çıkmalı böle daha basit olur)
- olması gereken eklentiler veya özellikler :
-ziyaretci sayfası (panelden her zilmek düzenlemek vs özellikleri olmalı )
-iletisim sistemi (admin panelden yönetim maillere ordan bakılabilip yanıtlanabilir olmalı)
-iletisim sayfası (admin panelden iştedigimiz mail adresine gönderilimi ayarlanabilir seklinde)
- foto albüm (ekledigimiz sayfada kategori seklinde gözükmeli herkategorinin ilk gözükücek resmini seçebilmeliyiz mesela BEN SEN diye 2 kategori var yanyanalar her kategorinin üştünde bi resim var içine girdigimiz de o kategoriye ait diger resimlerde göşterilir sekilde kategoıri yani bölüm ekleme silme vs..)
- tema eklenebilir olmalı