YouGez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mükemmel bir yazı elinize sağlık .

Dediğiniz gibi bence de seo konusunda kesinlikle kurumsallaşmış kişi veya kişiler ile çalışılmalı .

Tek başına uğraşanlar ilede çalışılabilir tabii ama referanslarını ve yaptıklarını iyi incelemek gerekir .

Eğer seo optimizasyonu istiyorsanız birazda paraya kıymak zorundasınız ve en önemlisi sabırlı olmalısınız .

Sabır olmadığı takdirde işi yapan insanıda bıktırırsınız , e hadi ? , kaçıncı sıradayız , ne zaman uçacaz , hitimiz ne durumda ?

diye sorular sormayın bence haftada bir rapor isteyin kendinize göre değerlendirin anlamadığınız yeri sorun ama adamın işine karışmayın bence

r10 da bu seo konusunda çok dolap dönüyor yeni üyeler farkında olmadan parasını kaptırıyor .

Hele bazıları varki ..

Birisi seo konusu açar msn den yazar
-Kanka seo konusu açtım referans göster kendini yorum falan yap .

Der .

O kişide konuya yazarak yeni üyenin seo yaptırmak isteyen kişinin fikirlerini çok rahat bir şekilde elde edebilir .

Yaşamadığımız şeyde değil sonuçta ..

Bunun için kurumsal şirketler ile çalışın derim

Tekrar teşekkür ederim , ellerinize sağlık .
Ben bunun örneklerini çok gördüm. Adam konu açıyor arkadaşlarını dolduruyor. arkadaşlarının sitesini referans olarak kullanıyor. Ya bir insanı kandırmak o kadar çok kolay ki bir sürü şey söylenerek alınır. Ben bakıyorum mesela burada itrade 'si 100 un üstünde olan arkadaşlarımız var sitesine bakıyorum özellikle referanslar hangi kelimede ne alemde diye. Adamın ***** kelimelerde yükselttiği rekabetin en az olduğu kelimeler var. allaa ilginç geldi bakıyorsun sonra yapdığı kişilerin kelimesine en rekabet olan kelimeler orada. dolayısıyla bu işte biraz terslik var. Hadi seo yapalım nerede do-follow bloglar kasalım al 20 tl kas yaşasın seo yaptık 1 numarayız biraz hayalcilikten öteye gidemiyorum. Buradaki bazı arkadaşlar yanlış anlamasın çok iyi yapan kişilerde gördüm. Bilipde sallıyan insanlarıda çok gördüm. Teknosohbet programını izleyen varmıdır bilmiyorum orada bloglardan bahsedildi bulabilirsem programı vericem valla adam altın değerinde bilgiler veriyor. diyor ki türkiyede her 2 webciden birisi seocu ) Ama hiç bir şey yapamıyor. bu üstünde düşünülmesi gereken bir şeydir.

http://televidyon.com/p/947/

Blog işi yapıcak olan kişinin mutlaka izlemesini isterim çok yararlı olan bilgiler veriyor. İnsanlar illa seocuyla çalışmıyada bilir. Burada bilgiler paylaşılıyor onları uygulayabilecek yeterlilğe sahipse zaten üst sıralarda yer alır. ama her bilgide doğru değildir. izlemenizi tavsiye edeirm.