natro.com ile uzun zamandır diğer domain adreslerim için hosting hizmetini bende alıyorum. Kesinti olmadı ama bu olmayacak anlamına gelmiyor. İnanamayan arkadaşlar için açıklıyorum pm atın her türlü ispata varım. Bir domain adresimde sorun yaşadım o sunucunun hdd arızalı çıkmış. Ben burada bu konuyu bile açmazdım fakat 4 defa uyardım sunucunuzda problem var yavaşlıyor.
Her uyarımı uygulama havuzunu değiştirdik diye cevapladılar.. Tekrar yazdım bakın yine aynı şey oldu. Bunu başka sunucunuza alın diyerek ama ne fayda. ‘2 ay önceki yedeğinize dönebildik’ diye mesaj yazdılar. Site kurulalı 2 ay oldu zaten ki 2 ay uğraştım üzerinde.
Neyse sağlık olsun fakat destek ekibinin en azından arayıp kusura bakmayın demesi lazim, kopyala yapıştır cevaplar vermek yerine. benim onları aramam gerekmiyor. Her neyse sonuçta natro ile artık çalışmıyorum. Hosting konusunda hostgator da linux sunucum vardı windows sunucuyu da başka bir yabancı firmadan aldım.
Yapacak bir şey yok para illa ki yabancılara gidecek. İngilizceyi çat pat yazmama rağmen geçen gün iki buçuk saat beni anlayıp ufak bir sorunum vardı onu çözdüler. Burada kimseyi övmüyorum ama biz neden bunlar gibi olamıyoruz onu anlamıyorum..