Schizophrenia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar selamlar. Bizim bundan birkaç yıl önce Freehand MX'de bir grafikere hazırlattığımız grup logomuz vardı. Vektör şeklinde olduğunu söyledi. Fakat biz buradaki uçuk kaçık harflerden T'yi ters haç şeklinde kullanıyorduk. Fakat durum değişti, artık thrash metal yapmıyoruz.

Freehand'den anlayan bir arkadaştan ordaki ters haçı kılıç şeklinde bir T'ye dönüştürmesini rica edicem. İnanın hiç vaktinizi almayacak, örneği gönderince anlayacaksınız kolay bir istek benimkisi.

Şimdiden teşekkürler.

Ben bu ilanı aslen yardım almak için açıyorum fakat ücret olarak 1 yıllık hosting verebilirim. İlgilenebilecek arkadaşlardan acilen cevap bekliyorum.
info[at]ezoryak[dot]com adresine mail atın istediğiniz şekilde logonuzu düzenler geri dönerim. herhangi bir ücret talebim yok.

akvaryumdoktoru,com adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örneği görebilirsek illa Freehand olması sart değil photoshoplada yapılabilir.
photoshop bitmap tabanlı bir programdır. photoshop, paint shop pro, gimp, pixelmator vs. aynı aileden programlardır.
freehand, corel draw, illustrator vs. ise vektörel tabanlı programlardır. photoshopla düzenlediğiniz logoyu 15x15cm olarak verdiniz, adam yarın öbürgün araç gidirmek istese yada bir etkinlik için farzediyorum 3x5m bir branda bastırsa, veya tam tersi durum oluşurda kartviziti için 1x2cm küçültüp kullanması gerekirse oluşacak görüntü ve renk kaybını önlemek için tekrar size dönmek zorunda kalacaktır.

müşterileriniz için kısa değil uzun vadeli çözümler üretmelisiniz.