Uzun yazıyorum anlatmak istediklerim var... Yoksa
anlıyorum seni teşekkür ederim. Ben proje satıyorum manasında anlattım
Bir siteyi SEO ve Ajax la fiyatlandıramazsınız ve kriter bu olamaz sadede diyorum. Ratingle site satışı olmaz. Projedir bütün siteler fikirdir, farkdır asıl satın alacak kişinin buna bakması lazım demek istiyorum. Benim param olsa web sitesi alacak olsam fikire projeye bakarım aladına bakarım Seo ve Ajax ı ölçü yapmamo siteye katılacak şeylerdir sonra. Ayrıca orda herkese göre site var 300 TL ye 15.000.000 İstanbul'lunun konusu olan ulaşım konulu bir site var. Al geliştir dergisini bile çıkar o türden
Adsensin.com mesela 200 TL forumu logosu hazır internet reklamcılığı sitesi al Reklamveren Yayıncı sitesi yap AdSensin- Adsende diye.. Daha ne istiyorsun özgün temiz ve hazır proje. Beyin fırtınası yapılmış günlerce
Özgün Projler üzerinden büyük düşüneceksiniz. Sizin o Seo Ajax la kastettiğiniz siteler sarkı sözü sitesi vs dir.
Ben anlamıyorum öle pr, rank, alexa vs den ve öle ölçütler üzerinden site de satmam... Projeye fikre genel tasarıma bakarım.
Şöle diyebilirdin site fikirlerin ve projeler farklı ve ilginç değerli ama seo ve ajax arar herkes. Ama sen ne ajax var ne seo var fiyatların uçuyor demişsin.

Bana göre az bile işte...