burdaki yazı bana öyle geldi. kimlik teyidini yaptırmamışsın demekki. bu da onaysız demek olmuyor mu?
onaydan başka bir şey anladıysanız bilemem ama sert çıkmanızın manasını anlamadım açıkcası
ebroker vallahi hocam kusuruma bakma dün shyguy abiye karşı bayağı bir utangaç duruma düştüm ve paypala sinirlenincede size çıkışmışım gerçekten çok özür dilerim haksız yere kimseyi kırmam inşallah affedersiniz
Onaylanmak, hesabın verified olması demektir, bunun için paypal a kredi kartınızı eklersiniz, paypal karttan 1.95$ gibi bir para çeker ve açıklamasında bir kod gönderir(dispuse number). Böylece 500$ üstü işlemler de yapılabilir.
Şu anda olan durum çok daha farklı bir şey, hesabın kısıtlanması, yani limited olmasıdır. Bunun verified olmayla alakası yok, verified bir hesap da unverified bir hesap da limited olabilir. Ama bilgiler doğru olduğu sürece kısa sürede limit kaldırılır. Daha uzun süre kullanılmış daha güvenilir hesaplar daha zor limited olur, ama benim 2 yıldır olan paypalum İngiltere'den büyük miktarlar için kullanınca limitlenmişti, kimliğimi scanleyip gönderdim 1 günde açıldı. İçiniz rahat olsun. Eğer sen de çok farklı bir ip kullandıysan, bundan kaynaklanmış olabilir, hesabına başkası girmişse ondan da olabilir. Bir çok sebebi olabilir ama dediğim gibi sorun çıkmaz bence.