olcaytd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitelerin hepsini inceledim ne ajax var nede seo. buna ragmen istedigin fiyatlar uçuyor. hayırlı satışlar.
Sağol teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlı satışlar.

Sitelerim hepsi alanında özgün bir marka olabilecek düzeyde projelerdir. Sıradan proje yok bende ve bunları üretmenin bedeli o fiyatlar yanında az kalır. Mesela 10 numara script yazarsın site tasarlarsın dışarda 5000 TLye yapılan ama alanadın yoktur veya sitenin özgün ve bir yanı yoktur sonuçta peş para etmez sıradan site kategorisinde kalır. Ben proje özgün üretirim belli düzeye getiririm. Bildiğim photosop varken korsaı bırakır Gimp e geçerim onal yaparım. Yani anlayacağın bu fiyatlar hazır alıp üstüne koyacak için azdır. Seo yu vs yapacak olsam satmam. Satılmak zorunda değil hiçbiri ben bedel biçtim. Özgün proje üretmek zordur çok zor bedeli çok fazladı hayatta. Durduk yere herkes özgün proje üretemez sıkıntıyı çekmeyi göze alarak bulur onları. Pazarlık payı var hepsinde ayrıca.

Mesela ben adamın birine o site satış fiyatlarından olan paraları teklif etsem desemki sana 3000 TL bana şöle özgün bir ssite yap şu alanda bulamaz kolay kolay. 1000 tane webmastera teklif etsem 2-3 tane zor çıkar. Konuya böyle bakacaksın birazda.