JustGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek staj yapan değilsin. Lise son sınıfta yaptığım staj boyunca bırak yemeği yol parası dahi vermediler. Üstüne üstlük tek yaptığım sabah temizlik, öğleden akşama kadar çay-bulaşık + toptancılara git mal al gel. Birşey öğredim mi? evet öğrendim ama bak öğrendim.
Sen daha tam öğrenememişsin demekki, daha iyi sömürmemişler seni..

Bu arada SGK şu bu vs. diyen arkadaşlar için; zorunlu lise stajı dışındakiler: "gönüllü" stajyerlikten bahsettim tırnak içinde bilmem fark eden oldu mu ?

Referans olur mu diyenler için; evet referans olur, hemde en iyi şekilde referans olur. Alanı zaten bi kere e-ticaret; direk olarak türkiyede interneti kategorilere ayırdığımız zaman içinde bulunmuş olacağın yer zaten alanında birinci olan bir web sitesi.

Arkadaşlardan paintte resim çizmekten bahseden olmuş;

Forumları geziyorum 5 TL ye Logo banner yapanlar var, 50 TL ye 5 gün kendini kasıp full site bitirip 50 TL peşinde koşanlar var, piyasanın nasıl olduğunu siz bilmiyorsanız ben size ne diyeyim daha?

Isteyen arkadaşlar bana PM atar, istemeyen gider 5 TL ye Logo yapmaya devam eder.

Kırmak istemiyorum kimseyi yaptığı işide küçümsemek istemiyorum ama insanı zorla konuşturuyorsunuz,

Insanlık yapıp böyle bir imkan var faydalanmak isteyen faydalansın dedik, konuyu nereden nereye çektiniz.

Dediğim gibi isteyen bana PM atar bende cevaplarını veririm, istemeyen gidip kendi çapında açsın Paint ini takılsın, ben size bu kafayla ne desem boş.

İyi günler.