Ben bunları yaşadım. gerekirse başbakanında cuhmurbaşkanınında oğlu olsun yaşamalı bunları...
Canım kardeşim söylediğin yukarıda yazdığın her kelimenin altına imzamı atarım ama birde hayatın gerçekleri var, bu yazdıklarından hangisinin oğlu bizimle aynı şartlarda askerlik yaptı'ki? Hatırlasana Tansu ÇİLLER'in oğlu Mert ÇİLLER'in askerliğini, adam yanında 6 koruma subayı ile askerlik yaptı. Cudi'ye Gabar'a gitmek sana ve bana kalıyor, Besta'da, Milli'de, Sarıhilal'de çarpışmak, Çukurca'da şehit düşmek sana ve bana kalıyor canım kardeşim. Bırak bunların oğullarının oralarda askelik yapmasını, bunlardan kaç tanesi Uludere'nin yolunu biliyor, bunlardan kaç tanesi Eruh'tan geçiyor. Şerefim ile 19 ay askerlik yaptım vatanıma, şehit olmak bana nasip olmadı ama çok isterdim vatanımın bağrına emanet olmayı. Bugün askerliği pazarlık konusu yapanlara, özelliklede bu forumda 15 çok 12 olsun gibi cümle kuranlara kızmıyorum ama üzülüyorum. Yapmayın arkadaşlar lütfen yapmayın, ha 12 ay ha 15 ay emin olun hiç bir farkı yok. Zaten o elbiseyi sırtınıza giydinizmi emin olun ayların hiç bir farkı yok, gelmeyin onun bunun oyununa.
Not: Ben askere gideceğim zaman askerlik 18 ay'dı ama ben gitmek üzereyken 15 ay'a düşürüldü, askerliğin mantığı yok diye boşuna demezler, ben askerde gün sayarken terhisler durduruldu ve askerliği dört ay uzattılar. 15 ay diye gittiğim askerliği 19 ay yapıp geldim, emin olun o bile etkilemedi dedim ya elbiseyi giyince artık fark etmiyor.