Şimdi iyi güzel. Biz yaptık askerliğimizi arkadaşlarımız kardeşlerimiz yaptı. 15 ay yaptılar. Bunlar vatan evladı. Şehit olanlar vatan evladı. Bedelliler ne evladı ? Parayı veren yatacak 1 ay ne oldu askerlik yaptı. Ben çukurcada yaptım. Zengin fakir demeden burnu sürtecek bir insanın aç kalmayı sürünmeyi yaşama koşullarını orada görecek vatan için göğüs göğüse çatışacak milyarları verip kaseyi serip yatmayacak. Biz neciyiz 15 ay yaptık. Biz TÜRK evladı değilmiyiz. Vatanını karşılıksız seveceksin. Şuanda baştakileri örnek gösterip kimse bu vatan için askerlik yapılmaz demesin. Kimse zevkinden yapmıyo herkez istemden gidiyo. Ama seve seve yapacak. Bedelli olmasın. Parası olanda sürünsün. Parası olanında evladı çatışmaya girsin onlarda evladıma bişey oldumu diye telefon başında uykusuz beklesin. 5 ay kandil dağında kaldım ben. O parayı verip bedelli yapacak olan arkadaşlar orada 1 hafta dayanamazlar. Vatan vatan olduğu için sevilir. Vatan gerekirse uğruna ölmektir. Yine gerekirse can dostunun kucağında şehit olmasıdır gözlerinin içine bakarak son sözlerinde hakkını helal et anam babam kardeşim sana emanet gözümü arkada bırakma demesidir. Ben bunları yaşadım. gerekirse başbakanında cuhmurbaşkanınında oğlu olsun yaşamalı bunları...