evet kurumsal olarak r10 referans olmuyabilir ama yaptığı tasarımlar referanstır. ben işin işleyişi adına konuştum. Referans elbetteki önemli ama dahada önemlisi işi ne ölçüde nasıl çözümler ürettiğin. Bunu belirttim. sen zaten iyi tasarımcıysan sana her yerde ekmek vardır. Hepsiburada firmasını küçümsemek için söylemiyorum bakarsanız en iyi 10 site arasında olduğunu görürsünüz. Ama diyelim hepsiburadadan çıkan birisiyle burada iyi tasarımlar yapan birisiyle görüşme yaparsa elinde tutacağın referansların senin yaptığın iş olacaktır. Giden elbette olacaktır. Ama iki ay bir kişinin böyle kullanılmasına karşlılık bir şey almaması herkezin kabul edeceği bir şey değildir. temain arkadaşın sanıyorum veya başvuru yapmış birisi bu beni alakdar etmez. sadece görüşürümü yazıyorum umarım yararlı kişiler bulursunuz. Hepsiburada 1 tasarım ajansı değil yani orada staj yapıpta bir kuruma gidip ben geldim derse olmaz. yani şu gözle bakıyorum Ps ile farklı konseptler oluşturmanız zor ürün tanıtımı konusunda geliştirme olur sadece yani bana hem öğrenicekleri kısıtlı hem yaptığı hem verilen emeği az olucak. tabikide görmedim nasıl bir ortam var. Ama MagNETteki ortamı gördüğüm için ona benzer bir şey düşünüyorum.