Denemek için 1 kaç kişiye sordum " hepsiburada stajer alıyormuş gidermisin ama bedava çalışıcaksın 2 ay " dedim. bana verilen cevap " hepsiburada stajer değil enayi arıyor oldu " geçtim bunuda.

demiş ya arkadaşların, umarım bu kafayla devam ederek ilerde bir gün hayat onlara "keşke" dedirttirmez.

Buradaki staj ölçüsü de sadece lise ve universitelerle kısıtlı değil "gönüllü" stajyerliğide kapsamaktadır. Örneğin tasarımla ilgili bir bilgisayar kursuna gidipte kursun üstüne referans ve tecrübe olsun diye katılmak isteyenlerde muhakkak olacaktır.

2 aylık ücretsiz ama masrafların karşılanarak çalışmayı küçümseyecek bir "beginner" daha bu havalara giriyorsa, daha hayat için yeterli olgunluğa erişmemiştir. Yada seviyesi beginner değildir o halde dol.com.tr ye gönderir CV sini, geri dönüşü şirket yapar ve paşa paşa istediği şekilde çalışır zaten.

Bizim tasarım da genel olarak her türlü tasarımı kapsamaktadır haliyle gelecek olan kişide her türlü tasarımın yapıldığı bir yerde çalışacak, bunuda iyi kullanabilirse bence çok iyi şeyler öğrenebilir.

R10 u küçümsemiyorum ama kurumsal şirketlerin gözünde bir ölçüsü olmadığını söylüyorum, yanlış anlamışsın.

Senide yanlış anlamadım güzel dille yazmışsın.