justices adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güldürmeyin beni arkadaşlar muhalefet olmak için komik duruma düşmeyin durduk yere.

Burdan sonra bir iş görüşmesine giderken:
Hepsiburada.com da staj yapmak ile
R1o nette arkadaşlar sağolsun gördüm ben biliyorum diyen birisinin arasındaki farkı fark edemeyecek kadar küçük düşünüyorsan benim sana diyecek birşeyim yok.

İş tecrübesi ve kurumsal şirketlerle çalışmalarda bu tür şeyler çok önemlidir, ilerde farkını çok görürsün ilerde emin ol. Kurumsal bir şirkette çalışacağın zaman özellikle.. İş hayatına başlangıç ilk adımını atmak için son derece uygun.

Ayrıca: Eğer kendisini geliştirip potansiyel gösterirse şirkette kalıcıda olabilir, kişinin kapasitesine performansına bağlı..

Çok tepkiler gelmiş, stajyere ücret verilip verilmemesi konusuda benimle alakalı değil.
Staj Dediğin Olay Universite ve Meslek Lisesi Öğrencilerinin Konu Hakkında Deneyim Kazanmasını Amaçlayan Bir Olgudur. Geçmişden Bugüne Olmasındaki Amaç Budur. Sen Diyorsun ki Biz Stajer Alıcaz Referans Vericez. Ama O Kişinin Hakkını Vermiycez. Bunun Yasal Çercevesini Bilmiyorum Ama Kurumsal Firmalarda Sigortasız ve İnsan Gücünü Kullanmam Yasak Diye Biliyorum Hı Araştırmadım. Gelelim Diğer Konuya, Ben Özel Sektörü Çok iyi Biliyorum. Piyasada İş Yapabilen Adam Sıkıntısı O Kadar Az ki Eğer Kişi Yetenekliyse Zaten Kendi Projesini İş Veren Yerine Sunarak İşe Alımını Gerçekleştirir. Yanlış Anlamıysam Hepsiburada Grafik Tasarım ile ilgili departmanı Belirttin. Ama Stajer Ufak işler yapıcak dedin. Mesela Siz Ne Yapıyorsunuz. Hepsiburada Arka planda 3d Nesneler mi Çizip Piyasaya Sunuyor Ben mi Bilmiyorum. Şahane Flashlar Action Scriptler mi Kasıyorsunuz Ben Bilmiyorum ?. Düşündüm. Hepsi Buradayı Hepsi Burada yapan programlanmasıdır. Sen İş Veren Olarak Kendisini Geliştiricek Diyorsun Peki Nasıl Geliştiricek Ne Öğreticeksin ? 2 Ay Sürede Stajer Size Gelse Deseki Hepsiburada Yapısını dahada kolaylaştırıcak kullanıcıların seveceği bir konsept hazırladım bunlarda tasarımlarım dese programla yapan kişiler ne diyecek ? Bunlar benim için bir soru işareti olur. Piyasayı çok iyi biliyorum. insan kaynaklarıylada bunlar çok konuşuyorum adam geliyor böyle böyle referansım var diyor bunu biliyormusun yok onu biliyormusun yok ? Hepsiburada da o ortamda bulunması sadece tecrübe kazandırır. Bu Türkcell 'de böyledir. Superonline 'de böyledir. MagNET 'de böyledir. Muhalefet yapmaya çalışıyor diyipde sen bilgiyi küçümsüyorsun ? R10da konu açmışsın ee madem r10 böyle bir yer neden burdasın. Bilgiyi nerede öğrendiğin değil ne öğrendiğin önemlidir. Kendini geliştirmekde bu konuda en önemli özelliktir. Denemek için 1 kaç kişiye sordum " hepsiburada stajer alıyormuş gidermisin ama bedava çalışıcaksın 2 ay " dedim. bana verilen cevap " hepsiburada stajer değil enayi arıyor oldu " geçtim bunuda. Buradan fthrkl Vatan Gazatesinde programcı olarak çalışıyor. daha 17 yaşında bunlar senin nerede olduğu ve yaklaşımının nerede olduğunu anlatır nitelikdedir. Umarım yanlış anlamazsın.