Evet başlıkta da yazdığım üzere 1'den fazla postçu arkadaş ile çalışacağım. Sadece 25 post atacak. 25 post'un karşılığın da vereceğim ücret 1.5 TL. 25 postu attıktan sonra o arkadaşla tekrar çalışmayacağım. Bunun nedenini şöyle kısaca bir açıklayayım.
burada,
burada ve
burada açmış olduğum konular da ne yazık ki bir türlü sağlam postçu bulamadım. Mazaretler belli yok konuları alamadım. Yok bu video mozilla'da çalışmıyor bende, yok şu zaman başlayacağım yok bu zaman başlayacağım diye sürekli geçiştirdiler. Ayrıca olumsuz itrade alan bir çok arkadaş özel mesaj gönderdi. Yani kısaca anlayacağınız henüz adam akıllı postçu bulamadım. Düşündüm taşındım böyle bir uygulama yapmaya karar verdim.
25 post atıp bana özel mesaj yolu ile tekrar dönüş yaptığı takdirde 1.5 TL'yi hesabına havale yapacağım. Daha sonra yeni arkadaşlarla çalışmaya devam edeceğim. Araların da işini iyi yapan varsa o arkadaşla sürekli olarak çalışabiliriz. Ama şimdilik bu şekilde olacak.
Başlıklar xx Filmi Full Online İzle veya xx Filmi Full İzle şeklinde açılacak. 1 adet etiket girilecek. Videonun önüne "more" kodu getirilecek. Konular kopy paste olacak. Tek istediğim bunlar. Postçuları bekliyorum.. (Kaynak isteyen olursa ben veririm.)
Ödeme sadece
İşbankası