Güzel olmuş ellerinize sağlık. Gerçektende çok önemli notaları vurgulamışsınız. Tabi şuda unutulmaması gereklidir. Müşteriler genelde seocuya 1 ayda sitemi çıkart diyor. Seocu hayır bir ayda çıkması mümkün değil yada zor olur diyince, müşteriler hemen yüzlerini ekşiltip: "sen seocu değilmisin nasıl çıkatamıyorsun" diye yakınırlar. " Sen seocu değilsin beni kandırıyorsun" diye sözlerinide eksik etmeyip rencide ediliyor seocular. Seo'da genel olarak zaman belli değildir. Detaylı ve inceleme sonucu tahmini bir zaman verilebilir ancak. ( o zaman olur mu olmaz mı mechup tabi, çünkü sonucu google belirler.) Seo işine; öncelikle sabır ve bilgi birikimi gereklidir. Detaylı inceleme olmadan ne bir zamandan bahsedebilrsiniz nede yapacağınız işlemlerin o kelimede tutup tutmayacağına.
Seocu yeni gelişmeleri her zaman tabip etmelidir. Kendini revize etmelidir. Çünkü her geçen gün google kendini yenilemekte. Seocunun bunları bilmesi ve onlara göre revizesini En uygun şekilde yapmalıdır.
Tekrardan makalen için teşekkürler. Ellerine sağlık
Selametle.
Evet çok haklısın ama işi detaylı şekilde anlatırlarsa ben hiç sanmıyorum ki müşteri yanlış anlıyıcaktır. Şöyleki ; Bakın link inşaatınızı belirli bir düzeyde kurucaz. Havuz link sistemimizden günde 3 link size katılıcak. Bunların işlenmesi zaman olacaktır. Aksi halde sıralamada yeriniz olmaz. Ben bu işde kendimce bir şeyler biliyorum. Hı siz bunu sağlıyacak kişiyi bulursanız bende onunla tanışmak isterim

Ama olmuyucaktır " gibisinden bir açıklama olursa müşteri anlıyıcaktır. Tabi en ağır şekilde anlattım ben

bir diğer konuyu ele alalım. şimdi forumu geziyordum..
1 - Rent a car
2 - Emlak
3 - Otomobil
Bu üç kelimede sitemin ilk sırada çıkmasını istiyorum bununla ilgili çalışma yapabilecek arkadaşlar teklif versinler.
Böyle bir ilan gördüm

) Otomobil : 13.200.000 Emlak : 16.800.000 RENT a CAR : 52,700,000
Burada öyle siteler var ki ilanda o kadar istek hataları varki gerçekçi olsun diye anlatim yanlış anlamasın bu arkadaşda sadece bilgi sahibi olmasını istediğimdendir.
" ilk sırada çıkmasını istiyorum " Bu bir hatadır. ben sanmıyorum ki hiç bir seo ile uğraşan birisi bunu görüpde bu amaca ulaşmak için mesaj atmaz. Hı atar ama ne amaç taşıdığını biliyoruz.
WEB sitesi hakkında bilgi vermemiş bu nasıl bir site olacak. kaçıncı sırada seocudan ne bekliyor belki bunu pm ile yapabilir ama sonuçda bir ilan zafiyeti var bu açık.
Açıkcası bu kelimelerin hiç birinde 0 açılacak bir sitenin 6 ayda ilk 10 sırada olacağını düşünmüyorum. Bu google mantığına ters düşer. Google için en önemli şeyi söylim sayfanın hedef kitlesi kullanıcıyı ne kadar ilgilendiriyor. ne kadar bilgi veriyor ? ne kadar özgün ? eğer bunu başka bir şeyle sağlamayı düşünüyorsan zaten boş yere uğraşırsın. Ben bu kelimelerdede yükselticek kişinin bireysel çalışmasını oldukça zor olduğunu düşünüyorum. Yinede arz talep meselesine geliyoruz. Dediğim gibi müşteriler her konuda bilgilendirmeliki istiyeceği şeyi iyi anlamalı