Valla zamanında 10.000$ teklif eden de oldu ama ben satmadım, şimdi pişman mıyım, evet! Ama sonuç olarak o kişi benim pişman olduğumu biliyor mu bilmiyorum, tekrar teklif getirir mi bilmiyorum, ama ben tekrar onu bulup gel o fiyata satıyorum da demem. Ayrıca ismini söylesem hepinizin bileceği bazı kişiler de bu domaine 10.000 TL'yi daha önce verdiler.

Adı Doruk olan 1500 şirket var, bunların arasında DORUK hava yolları, DORUKnet, DORUK Tıp merkezi, Özel Doruk Koleji, Özel Doruk Hastenesi, Doruk Group, Doruk Holding, Doruk İnşaat, Doruk Medya, Doruk Film v.s. filan tonlarca büyük şirket var.

Sadece internet ve onun nimetleri konusunda yeterli hassasiyete sahip değiller, ya da r10'a takılmadıkları için aslında bu domaini satın alabileceklerinden bile haberleri olmayabilir. Hiç birisini aramışlığım yok, nedense bu tür konularda tembel ve eringenim.

Google a --> intitle:doruk inurl:com.tr <-- şeklinde bir arama yaparak doruk'lu şirket sitelerinin bir çoğunu bulabilirsiniz.

Sonuç olarak teklifimi de yinelemek istiyorum, ben burada 10.000 liraya domaini satmaya çalışmıyorum sadece; diyorum ki, müşteri bulup getirene de getirdiği müşteriyle yaptığı pazarlık ne olursa olsun 10.000 TL'nin üstünü bırakıyorum.

50.000'e müşteri bulan varsa bile, 40.000'i kendisinin olsun.

NOT: Bu fiyat ve teklif 4 Mayısta ödemesi elimde olacak şekildeki satışlar için geçerlidir.