CashFlow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence fiyatınız çok yüksek, dediğiniz gibi oyun.com tavla.com gibi değil ama fiyatı ona göre vermişsiniz, Ayrıca belirtmek istediğim, Bu domaini doruknet e kaca satacaksınız ? şuan neden satmıyorsunuz ? .Com domain reglemek 9 $ zaten ayrıca bir malı satarken sunu yaparsın bunu yaparsın boyle yaparsan boyle olur diyerek fiyatı biçilmez, Yani ben sana bir arsa satayım dağın başından bak buraya 20 sene sonra gelicekler insanlar, yol geçecek fabrika kurulacak, gelişecek, ama suan bişeyi yok şöyle şöyle yapman lazım diyerek 20 sene sonraki fiyatını istemek biraz saçma sizin muhabbette buna benziyor...
Benim domainin fiyatını sizin dediğiniz gibi biçtiğimi de nereden çıkarıyorsunuz onu anlamadım. Bir kere muhtemelen sen henüz internet bile kullanmıyorken bu domainin reglenmiş olduğunu fark etmemiş olabilir misin acaba?

Ayrıca jenerik bir isim, sözlükte geçen bir kelime, bu isimde 1500 civarında şirket var, 4 harfli anlamsız JWDX gibi com alan adları bile 150 dolardan gidiyor piyasada ve yine farketmemiş olabilir misin bilmiyorum bu domain de 5 haneli.

Ayrıca sen tavla.com'u ya da oyun.com'u bana 10.000 liraya getir, ben sana hep 10.000 lirayı vereyim hem de doruk.com'u üstüne vereyim. Gerçekten çok merak ettim eğer domain senin olsaydı sen kaç para isterdin bu domain için. Kaldı ki ben size domaini ille de alın filan dediğimi hatırlamıyorum. Domain ile ilgilenmiyorsanız çok basitçe bu konuya girmez ya da girdiğiniz gibi çıkarsınız, fiyatı belirlemek ben hür irademe kalmış bir şey, siz rayiç experi olmadığınıza göre, fiyatın fahiş olup olmadığını ilan etmek sizin işiniz değil.

.com domain $9'a regleniyormuş demek, ben bugüne kadar hiç reglemedim, salak gibi hep açık artırmalardan aldım domainleri. Keşke sizi daha önce tanısaymışım ben de $9'a reglerdim ne güzel.

Uzun sözün kısası, müşteri olmayan arkadaşlar boşuna konuyu baltalamazlarsa memnun olurum.

Saygılar