1-çok şükür BAŞKA ülkede sınavsız elimi kolumu sallaya sallaya İSTEDİĞİM bölümü okuyabiliyorum.
2-olayı saptırıyorsunuz.elbetteki herhangi bir savaş durumunda eli silah tutan herkes orduda yerini alacak saptırmayın lütfen mesajımı
3-geçen yıl neler oldu bir bakalım ; 3 tanemi kaçtanemi tam hatırlamıyorum sayısını öss 1.si oldu giremedi istediği bölüme insanlar neyden bahsediyorsunuz ?
4- 4.maddeyi 1.maddeden anlarsınız ne olduğunu
5-çile çekmeden askerlik yapmak yangelip yatmak demektir.elbette çile çekiyorsun.pc başında oturup cs kasmıyorsun.
6.düşünün artık ülkenin halini.benim abim dağdan inenlere pişmanlık yasasından yararlanıp serbest kalsınlar diyemi şehit oldu ? bunun cevabını verebilirmisiniz bana ? böyle bir ülkeye neden hizmet edeyimki ben daha ?
benim bu ülkeye verebilecek en büyük hizmetim 10 bin tl ile orduya yardımdır. şayet o para orduya gidiyorsa...
1-Sen hangi ülkede sınava girmeden para ödemeden tıpla girebiliyorsun söylesene bi bizde bilelim?
2-Zaten türkiye her an savaş halinde doğuda görüyoruz. Asıl askerliğe şimdi gitme zamanı.Asıl sen saptırıyorsun savaş zamanı gidermiş o vatan evlatları şehit olurken savaşmı yapıyordu türkiye doğuda terör örgütüyle çatışıyordu.
3.Güldürme beni sınavda 1. olucak ve istediği bölüme giremiyecek allah için söylesene öss 1.den geriye doğru yapılmıyormu o adam 1. olduysa o bölümün kontejyanı 1 olsa bile gene o girer. Sanki o adamalrı bilmiyoruz hiç durmadan sınava girip dershanelerin reklamını yapıp para alıyorlar

4.Sen anlarsın bu maddeyi 1.maddeden

5.Herkes o sıkıntıları yaşıyor yani sadece sen yaşamıyorsun
6.Abinizin mekanı cennet olsun. Abiniz o dağdan inenler bu ülkeyi bölmesin dağıtmasın diye şehit oldu. Ve o dağdan inenler serbest kalmadı şuanda yargılanıyorlar.
''benim bu ülkeye verebilecek en büyük hizmetim 10 bin tl ile orduya yardımdır. şayet o para orduya gidiyorsa...''
Sizin bu ülkeye en büyük hizmetiniz askerliğinizi bir kahraman gibi yapıp abinizin kanını yerde bırakmamanızdır. Abinizizin öcünü almaktır o şerefsizlerden.