Bir şehit kardeşi bunları düşünüyorsa söylüyecek söz yok. Sözün bittiği yerdeyiz.
1.Dünyanın hiçbir yerinde seni elini kolunu sallaya sallaya üniverstede tıp bölümüne almazlar tabi kasıcaksın.
2.Sen Üniverste okuyorken o vatan evlatları seni koruduysa canını ortaya koyarak sende onları koruyacaksın.
3.Hep ağlıyorsunuz herşeye isyan ediyorsun ülkemde üniverstede okuyamıyacaksam diyorsun okuyanlar nasıl çalışıp kazanıyorsa sende öyle okuyacaksın.
4.Ülkenin ne gibi nimetlerinden yararlanamıyorsun söylede bilelim?
5.Askerlikte 15 ay çilemi çekiyorsun yoksa vatani görevinimi yapıyorsun ?
6.Abisi şehit olan bir kişinin bu lafları ediceği aklımın ucundan bile geçmezdi.
1-çok şükür BAŞKA ülkede sınavsız elimi kolumu sallaya sallaya İSTEDİĞİM bölümü okuyabiliyorum.
2-olayı saptırıyorsunuz.elbetteki herhangi bir savaş durumunda eli silah tutan herkes orduda yerini alacak saptırmayın lütfen mesajımı
3-geçen yıl neler oldu bir bakalım ; 3 tanemi kaçtanemi tam hatırlamıyorum sayısını öss 1.si oldu giremedi istediği bölüme insanlar neyden bahsediyorsunuz ?
4- 4.maddeyi 1.maddeden anlarsınız ne olduğunu
5-çile çekmeden askerlik yapmak yangelip yatmak demektir.elbette çile çekiyorsun.pc başında oturup cs kasmıyorsun.
6.düşünün artık ülkenin halini.benim abim dağdan inenlere pişmanlık yasasından yararlanıp serbest kalsınlar diyemi şehit oldu ? bunun cevabını verebilirmisiniz bana ? böyle bir ülkeye neden hizmet edeyimki ben daha ?
benim bu ülkeye verebilecek en büyük hizmetim 10 bin tl ile orduya yardımdır. şayet o para orduya gidiyorsa...