mert! türkiyede yaşamıyormuşsun gibi konuşma lütfen

kolajler dışında kaç okulda ingilizce eğitimi gerçekten ciddi ciddi öğretiliyor? yada şöyle diyeyeyim! yaşım 23 ve benim dönemimde öyle değildi. geçipte türkiyeyi diğer ülkelerle aynı kefeye nasıl koyarsın

ülkemizi bilmiyormuşsun gibi... kaç kişi vb.com yada vb.org'da sözlük kullanmadan yazı yazıyor söylermisin? hani türkiyede büyümüş ve türkiyede eğitimini normal şartlarda tamamlamış biri olarak?! biliyorum o ekipte sen varsın

ve ne yazıkki türkiye adına halen bir katkını göremedik açıkcası.. ben burada ne vb.com'la dalga geçiyorum, ne sizinle kafa bulmuyorum!! azıcık araştırsanız zaten kim olduğumu atakan abi söyler. yani boş insanda değilim... geçip destek olmak yerine, vb yönetimini bana karşı savunuyorsun.. bana doğru bir taraflarını söylermisin? binlerce insana lisans sat! allah bilir yarım milyon dolar'da para gelir elde et türklerden ama nedense en doğal hakımız olan türkçe desteği alma.. beni arabistan yada ispanya ne ilgilendirir. ben çoğunluk olarak türklere hak ettikleri yeri vermelerini istiyorum. sende biliyorsunki vb'deki en çok lisanslı olan ülkelerde türkiye başı çekiyor.. diğer ülkelerden bize ne. 4 sürümü çıkartmışlar

ben geçip onlardan adammı istiyorum? paramı istiyorum? bedava lisansmı istiyorum? tek istediğim 1 sene zaman ve diyorumki 1 senede beklediğiniz değişim olursa tekrar görüşüz ki o zamana kadarda vb4 tam oturmuş olur. sanırım benim isteğimi senin gibi
ücretli eleman olarak algıladılar ama gönüllü olarak bu işi yapıcağımı ve yapıcağımız üstüne basa basa belirttim! sende aynı şekilde iletirsen sevinirim.. eğer saygısızlık yaptıysam özür dilerim.. ama genel olarak düşüncelerim bunlardır..
Ben bunlara karşı olduğumu yazdım mı ki bu şekilde bir üslup ile bana Türkiye gerçeğini anlatmaya çalışıyorsun anlamadım. Benim ortaya koyduğum olgu çok basit : vbulletin.com da Ingilizce haricinde bir destek verilmiyor ve farkındaysan Almanya haricindeki diğer tüm destek siteleri kapatılıyor gibi. Bu kararın benim ile yakından uzaktan alakası yok. Ben geliştiriciyim yani developer , şirket işleyişi hakkında bir yetkim bulunmuyor ve benden istenenler haricinde birşeyde yapamam. Ancak bu demek değil ki arka planda bazı şeyleri değiştirmeye çalışmıyorum.