müşteri gözüyle değerlendirmem gerekirse e-ticaret scriptlerinin iskeletleri hep aynı oluyor. çok fazla e-ticaret scripti incelemedim daha ama 10 farklı e-ticaret scriptini inceleme fırsatım oldu. sadece ufak farklılıklar var. iskelet, kolon konumlandırmaları hep aynı ve tasarım eklemek pek mümkün değil bunun için temada yer yok. genellikle çok çeşitli ürün satışı üzerine tasarlanmış ve niş konulara özel scriptler yok. örneğin ben bi çanta sitesi yapıcam. el yapımı ve özgün tasarımlar olacak ama buna uygun script yok. bu kadar script bu ihtiyaca niye cevap veremiyor? çünkü niş sitelerde az ürün sergiliyorsunuz ve ürünler anasayfada daha ön planda olmalı. Belki ben aynı üründen toplam 10 çeşit satacağım ve bunların 4-5 tanesini anasayfada sergilemem uygun olacak. anasayfa sadece sitenin özgünlüğüne uygun tasarımlardan ve ürünlerden oluşacak. birde indirim vb bildirimler, çok satanlar vs. ama bunlar çok az yer kaplayacak. ama piyasadaki scriptlerde ürnler temanın 1/4,1/5 gibi alanını dolduruyor. tamam talep arz meselesi ama niş ürün e-ticaret scriptlerininde büyük bir pazarı olduğunu düşünüyorum.