fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
madem konu ile alakalı bi başlık buldum,bi sorum var arkadaşlar tema ile indexlenme arasında bi baglantı varmı acaba?gerçi temanın w3 uyumlu olması iyidir ama bu indexlenmeyi etkiler mi?şuan ismini hatırlamadıgım bi tema var,3 ayrı sitemde denedim ve şanstanmıdır yoksa temadan mıdır bilmem indexleri çok hızlı artıyordu.
temadan çok fark ediyor.bazı temalar dizayn edilirken ona göre gerekenleri yapmışlar
Örnek olarak:BU sitedeki tema 4.ncü gün indexlendi ve aynı gün alexada çıktı.girilen bir içerik kısa süre içinde indexleniyor.enteresandır girişe görede gün içinde rankalar anlık inip yükseliyordu
ama BURDAKİ temaya sıfır domain kurdum.bugün 7.nci gün ve alexa yeni çıktı.google aramasında hala görünmedi.
her ikisindede robot dosyası yok ama farkediyor

sıfır domain kurdum.eklenti olarak allinseo paketini kurdum.keywordları elle giriyorum uygun olsun diye.ping sitelerini wp nin tavsiye ettiği güncel olanlardan güncelledim.bir kaç eklenti daha var.içeriklerin yanına mümkün olduğunca yazıda giriyorumki indexlenme daha kolay oldun diye.bizde bekliyoruz diğer arkadaşlar gibi